ΤΙΜΕΣ

Χάρη στο καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο και τους διαφημιστικούς μας εταίρους, η Nextbike Κύπρου είναι σε θέση να σας προσφέρει το πιο οικονομικό και εύκολο τρόπο μετακίνησης στη Λεμεσό. Είτε χρειάζεστε να ενοικιάσετε ποδήλατο για μια ώρα είτε για ένα μήνα μπορούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

€2 τη πρώτη ώρα

€1 για κάθε επόμενη ώρα

€8 για 24 ώρες

€50 για 1 εβδομάδα (7 μέρες)

€180 για 1 μήνα (30 μέρες)

New Service Call & Go

Now top up your nextbike account with a call to 909-500-74!

Landline: € 12, 20 / per call

Mobile: € 12, 45 / per call

The amount of €13 will be credited to your nextbike account instantly!

ΚΑΡΤΑ ΠΕΛΑΤΗ

Η κάρτα πελάτη είναι ιδανική για συχνούς χρήστες των υπηρεσιών της nextbike, εφόσον καθιστά πιο γρήγορη και εύκολη την διαδικασία ενοικίασης αλλά και για τους πελάτες που επιθυμούν να πληρώσουν με μετρητά. Λειτουργεί σαν πορτοφόλι το οποίο μπορείτε να πιστώνετε με το ποσό που επιθυμείτε εσείς να ξοδέψετε για τις ενοικιάσεις σας.

Για να την αποκτήσετε:

1. Συμπληρώστε το έντυπο Αίτησης για την Κάρτα Συνδρομητής της nextbike.

2. Επισυνάψτε αντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου.

3. Επισυνάψτε αντίγραφο λογαριασμού κοινής ωφελείας.

4. Διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους.

5. Και τέλος χρειάζεται να καταβληθεί το ποσό των 10 ευρώ για την απόκτηση της.

Η αίτηση σας θα εξεταστεί και η κάρτα της Nextbike θα σας σταλεί σε διάστημα 2-3 ημερών με το ταχυδρομείο ή αν επιθυμείτε μπορείτε να περάσετε από το γραφείο μας όπου μπορείτε να την παραλάβετε άμεσα.

Μπορείτε να πιστώνετε τη κάρτα σας με τους εξής τρόπους:

1. Με την κατάθεση του ποσού που θέλετε να πιστώσετε στον τραπεζικό λογαριασμό της nextbike και με δικαιολογία τον αριθμό του τηλεφώνου σας.

BANK OF CYPRUS

Nextbike Cy Ltd

Account Number: 357016837267

IBAN: CY61-0020-0195-0000-3570-1683-7267

SWIFT CODE: BCYPCY2N

2. Στο γραφείο μας με μετρητά το οποίο βρίσκεται στην οδό Αθηνών 1, 3041 στη Στοά Δρουσιώτη, στη Λεμεσό.

Ευθύνη

Σε περίπτωση βλάβης ή κλοπής, επιβάλλεται πρόστιμο στο παραβάτη που δεν υπερβαίνει τα 75 € και 500 € αντίστοιχα. Σε περίπτωση βαρείας αμέλειας ή οποιαδήποτε προμελετημένη ζημιά, ο δράστης θα πρέπει να θεωρηθεί υπεύθυνος για την πλήρη έκταση του νόμου. Το ποδήλατο είναι δική σας ευθύνη από τη στιγμή που θα παραλάβετε το τετραψήφιο κωδικό της κλειδαριάς σας, μέχρι και την στιγμή που θα γίνει έλεγχος από την ομάδα του προσωπικού της nextbike ή μέχρι κάποιος άλλος ενοικιάσει το ποδήλατο. Δειγματοληπτικοί έλεγχοι μπορεί να συμβούν τυχαία (48 ώρες το πολύ μετά την επιστροφή του ποδηλάτου).