Η ευκαιρία να διαφημιστείτε στους σταθμούς και τα ποδήλατα μας είναι εδώ! 

Η επιτυχία μπορεί να μετρηθεί!

 

 

Τα ποδήλατα και τα τερματικά μας προσφέρουν έναν τέλειο συνδυασμό κινητής και σταθερής διαφήμισης και ένα ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ, δημιουργώντας ταυτόχρονα μια θετική εικόνα ενώ παράλληλα προσφέρετε προς την κοινωνία, τον υγιέστερο τρόπο ζωής των κατοίκων και επισκεπτών της Λεμεσού και Λευκωσίας, και προστατεύοντας ταυτόχρονα το περιβάλλον.

Το διαφημιστικό μας πακέτο συνδυάζει αξίς Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνη, προσφέρει επιπλέον οφέλη στο ανθρώπινο δυναμικό σας και είναι ένα καινοτόμο εργαλείο μάρκετινγκ με ευέλικτες επιλογές προσαρμοσμένες ανάλογα με τις ανάγκες σας για την καλύτερη προσέγγιση του κοινού σας!

Τα ποδήλατά μας είναι συνεχώς σε κίνηση και τα τερματικά μας βρίσκονται στις πιο προνομιακές τοποθεσίες της πόλης!

Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε το φυλλάδιο AdBike Cyprus.

 

 

 

 

Ορατό και προσβάσιμο σε όλους!Με δύο διαφημιστικά πάνελ σε κάθε πλευρά των 350 ποδηλάτων μας και έναν μεγάλο χώρο στους 25 μόνιμους τερματικούς σταθμούς των ποδηλάτων μας, είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί είναι ένας αρκετά επιτυχημένος τρόπος να αναδείξετε το εμπορικό σήμα σας!

Το έργο μας είναι διαθέσιμο για πλήρη ή μερική διαφήμιση στα ποδήλατα και τους σταθμούς.  Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε το φυλλάδιο AdBike Cyprus.

Μην περιμένετε πάρα πολύ καιρό, αξιοποιήστε αυτή τη μοναδική ευκαιρία!