Επιλέξτε να διαφημιστείτε στα ποδήλατα και στους σταθμούς της Nextbike

 

Η επιτυχία μπορεί να μετρηθεί.

Τα ποδήλατα και οι τερματικοί σταθμοί μας προσφέρουν έναν συνδυασμό κινητής και σταθερής διαφήμισης έχοντας ταυτόχρονα ένα ισχυρό, εναλλακτικό εργαλείο μάρκετινγκ.

Δημιουργώντας μια ωφέλιμα θετική εικόνα για το εμπορικό σου σήμα ενώ παράλληλα αποτελεί μια δράση-προσφορά στην κοινωνία. Προβάλλοντας ένα υγιή τρόπο διακίνησης-μεταφοράς με απώτερο σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος.

Το διαφημιστικό μας πακέτο συνδυάζει αξίες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προσφέροντας οφέλη στο ανθρώπινο δυναμικό, όντας ταυτόχρονα ένα καινοτόμο εργαλείο μάρκετινγκ με ευέλικτες επιλογές, προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες.

Τα ποδήλατα μας είναι συνεχώς σε κίνηση και οι τερματικοί σταθμοί μας είναι στρατηγικά τοποθετημένοι σε προνομιακές θέσεις στην πόλη, απολαμβάνοντας την μέγιστη επικοινωνία με το κοινό.

Ορατό και Προσβάσιμο σε όλους.

Με δύο διαφημιστικά πάνελ σε κάθε πλευρά των 1000 ποδηλάτων μας και ένα μεγάλο χώρο στους μόνιμους σταθμούς μας, είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί είναι ένας επιτυχημένος τρόπος να αναδείξετε το εμπορικό σας σήμα.

Το πρόγραμμα μας nextbike adbike είναι διαθέσιμο για πλήρη ή μερική διαφήμιση στα ποδήλατα και στους τερματικούς σταθμούς.

Δημιουργήστε τα σχέδια σας και δείτε πως φαίνονται στο ποδήλατο μας!

Κάποιες απο τις εταιρείες που μας εμπιστευτήκαν με τις διαφημιστικές τους καμπάνιες