Η ευκαιρία να διαφημιστείτε στους σταθμούς και τα ποδήλατα μας είναι εδώ!Ορατό και προσβάσιμο σε όλους! 

Η επιτυχία μπορεί να μετρηθεί!

 

 

Τα ποδήλατα και τα τερματικά μας προσφέρουν έναν τέλειο συνδυασμό κινητής και σταθερής διαφήμισης και ένα ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ, δημιουργώντας ταυτόχρονα μια θετική εικόνα ενώ παράλληλα προσφέρετε προς την κοινωνία, τον υγιέστερο τρόπο ζωής των κατοίκων και επισκεπτών της Λεμεσού, και προστατεύοντας ταυτόχρονα το περιβάλλον.

Το διαφημιστικό μας πακέτο συνδυάζει αξίς Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνη, προσφέρει επιπλέον οφέλη στο ανθρώπινο δυναμικό σας και είναι ένα καινοτόμο εργαλείο μάρκετινγκ με ευέλικτες επιλογές προσαρμοσμένες ανάλογα με τις ανάγκες σας για την καλύτερη προσέγγιση του κοινού σας!

Τα ποδήλατά μας είναι συνεχώς σε κίνηση και τα τερματικά μας βρίσκονται στις πιο προνομιακές τοποθεσίες της πόλης!

Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε το φυλλάδιο AdBike της Λεμεσού εδώ.

 

 

 

 

Με δύο διαφημιστικά πάνελ σε κάθε πλευρά των 500 ποδηλάτων μας και έναν μεγάλο χώρο στους 48 μόνιμους τερματικούς σταθμούς των ποδηλάτων μας, είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί είναι ένας αρκετά επιτυχημένος τρόπος να αναδείξετε το εμπορικό σήμα σας!

Το έργο μας Λεμεσού είναι διαθέσιμο για πλήρη ή μερική διαφήμιση στα ποδήλατα και τους σταθμούς. Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε το φυλλάδιο AdBike της Λεμεσού εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε το φυλλάδιο AdBike της Λευκωσίας εδώ.

Μην περιμένετε πάρα πολύ καιρό, αξιοποιήστε αυτή τη μοναδική ευκαιρία!