Την επόμενη φορά που θα μείνω μαλ....

14.04.2021

Επιτέλους Κυριακή. Φτιάχνω καφέ, κάθομαι στον ήλιο και προσπαθώ να μην σκέφτομαι απολύτως τίποτα.Πάνω που τα καταφέρνω με επαναφέρει η φωνή του γιου μου. Γυρνώ τον βλέπω και συνειδητοποιώ ότι πλέον είναι ένας ανθρωπάκος 7 χρονών. Μένω μ.......  Πότε πρόλαβε. Την επόμενη φορά που θα μείνω μ......., ο γιος μου θα είναι 10, 15, 20 χρονών,  δεν ξέρω.

Κατευθείαν πέρασαν από το μυαλό μου εικόνες- στιγμές τότε που ήμουν εγώ ανθρωπάκος.Η μουσικούα του παγωτάρη που ήταν ο μοναδικός λόγος για να σταματήσουμε το παιχνίδι,το ψάρεμα με τον πατέρα μου με το καλάμι, μύριζαν τα χέρια μου δυο μέρες ψαρίλα. Λίγο πιο μεγάλος, θυμάμαι καμιά 20αριά ψευτόμαγκες γύρω από τη λαμπρατζιά με μπότες τρίπατες, κερί dax kokkino στα μαλλιά, κάνοντας φιγούρα στα κορίτσια, οι καρτούες με τους ποδοσφαιριστές που αγοράζαμε από τα μπακάλικα, τα θρυλικά πάρτυ γενεθλίων τότε που ζητούσαμε από τα κορίτσια να χορέψουν μαζί μας.

Πόσο τυχερή γενιά είμαστε, γεμάτοι από εικόνες, μυρωδιές, ήχους, γεύσεις, μικρές αληθινές στιγμές. 

Την κυριακή το πρωί υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα φτιάχνω μικρές αληθινές στιγμές, για να έχει να θυμάται ο γιος μου μετά από χρόνια, όταν πλέον θα μένει αυτός μ........

nextbike 

Γιατί η ζωή είναι στιγμές 

Επέλεξε την συνδρομή που σου ταιριάζει και φτιάξε στιγμές.

Πάρε την μηνιαία συνδρομή με Ευρώ 20 (120 λεπτά την ημέρα)

Με μόνο Ευρώ 60 τον χρόνο Συνδρομή (120 λεπτά την ημέρα)