< nextbike Cyprus

Come join in the parade

28.05.2019

Αυτήν την χρονιά, το Κυπριακό-Ρωσικο φεστιβάλ θα ομορφύνει την πόλη με δύο παρελάσεις: την ήδη αγαπημένη από όλους παρέλαση με παιδικούς ήρωες και την ποδηλατο-παρέλαση με κουστούμια!

Η ποδηλατο-παρέλαση ξεκινά τις 2 Ιουνίου η ώρα 9:00 απο το Παλιό λιμάνι. Η συγκέντρωση θα γίνει στο σταθμό Παλιού Λιμανιού της εταιρείας nextbike. Όσοι συμμετέχοντες δεν διαθέτουν ποδήλατο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ποδήλατο της nextbike δωρεάν.

Η πρόσκληση στην ποδηλατο-παρέλαση είναι ανοιχτή προς όλους!

Για δήλωση συμμετοχής επικοινωνήστε με την υπεύθυνη της παρέλασης Βικτώρια Μαζούρ ([email protected]).

Θα χαρούμε ιδιαίτερα αν έρθετε ντυμένοι με την καρναβαλίστικη στολή σας. Θα υπάρχει γλέντι και διασκέδαση, αφού θα έχουμε καλεσμένους και τους συμμετέχοντες του Λεμεσιανού καρναβαλιού!

Όλοι οι συμμετέχοντες της ποδηλατο-παρέλασης μετά την είσοδο τους στον δημοτικό κήπο θα ενωθούν με την μεγάλη παρέλαση με τους παιδικούς ήρωες. Αυτοί θα είναι αγαπημένοι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων και παιδικών εκπομπών, κουκλάκια, καθώς και όλοι οι παρευρισκόμενοι με όμορφα καρναβαλίστικα κοστούμια. Κάθε συμμετέχων θα αναφέρεται στην κεντρική σκηνή, και αυτός/ή με το πιο ασυνήθιστο κοστούμι θα λάβει ένα μοναδικό βραβείο. Τα παιδιά θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να συναντήσουν στην παρέλαση κούκλες και μασκότ αγαπημένων τους ηρώων!

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις διασκεδαστικές δύο αυτές παρελάσεις! Η συμμετοχή και στις δύο παρελάσεις είναι εντελώς δωρεάν. Και αν προτιμάτε να είστε θεατής, τότε ελάτε στην κεντρική περιοχή του κήπου νωρίς! Από τις 9 έως τις 10 διοργανώνεται το "Happy Hour" – θα προσφέρετε δωρεάν παγωτό σε όλα τα παιδιά, θα υπάρχουν άτομα να κάνουν ζωγραφιές στα πρόσωπα των παιδιών και να πλέξουν κοτσίδες στα κορίτσια.

Άτομο επικοινωνίας για συμμετοχή στην ποδηλατο-παρέλαση: Βικτώρια ([email protected])

Άτομο επικοινωνίας για συμμετοχή στην παιδική παρέλαση: Μαρία

Η ποδηλατο-παρέλαση ξεκινά στις 9:00, 2 Ιουνίου

Συντεταγμένες έναρξης ποδηλατο-παρέλασης

https://2gis.com.cy/cyprus/firm/70000001031419266%2C33.043453%2C34.67201/rsType/car?queryState=center%2F33.044335%2C34.671902%2Fzoom%2F19%2FrouteTab

Έναρξη παιδικής παρέλασης φανταστικών ηρώων: 2 Ιουνίου στις 10:00, στην ανατολική είσοδο του Δημοτικού κήπου