< nextbike Cyprus

Millennials

07.01.2021

Οι Millennials τελικά ζουν Ανθρώπινες Στιγμές

Οι Millennials είναι όσοι γεννήθηκαν μεταξύ του 1980 και 2000. Είναι νέοι εθισμένοι στην τεχνολογία, σχεδόν όλοι απόφοιτοι Πανεπιστημίου, καλωδιωμένοι με το διαδύκτιο και έχουν για κολλητό τους φίλο το κινητό τους. Ταξιδεύουν με την Ryanair και κοιμούνται σε δωμάτια που κάνουν booked μέσω της πλατφμόρμας Airbnb. Οι επικριτές χαρακτηρίζουν τους Millennials ως "τη γενιά του ΕΓΩ". Δίνουν βαρύτητα στη φήμη, κάνουν τα πάντα για την εικόνα τους, αρκούνται σε εφήμερες σχέσεις, ζουν στον κόσμο τον δικό τους, στον κόσμο του Facebook , του Check-in, του Instagram και ανοίγουν την τηλεόραση μόνο για Survivor, Big brother και Top Model παραγγέλνοντας φαγητό μέσω των εφαρμογών στο κινητό τους. Συζητούν, εκπαιδεύονται, αγοράζουν, διαμαρτύρονται και ερωτεύονται ψηφιακά χάνοντας τις ανθρώπινες στιγμές.

Ο Σ -Τέλιος είναι ένας Millennials. Ζει στη Λεμεσό είναι ιδιοκτήτης της καφετέριας

''Μπρίκκι''

έχει Facebook, Instagram και όμως γεύεται τη ζωή στο φουλ. Ειδικά αυτή την περίοδο της πανδημίας που το "Μπρίκκι" δεν ψήνει καφέδες, ο Σ-Τέλιος βρίσκει τρόπους να παραμένει ενεργός. Γυμνάζεται, βολτάρει καθημερινά με nextbike, συναντιέται με φίλους, φλερτάρει με τον παραδοσιακό τρόπο, βάζει στόχους και προετοιμάζεται για την επαναλειτουργία του "Μπρίκκι". Είναι η απόδειξη ότι και οι Millennials ζουν ανθρώπινες στιγμές.

Ο Σ-Τέλιος έχει χρονιαία συνδρομή της nextbike επέλεξε και σύ μια από τις τρεις συνδρομές και ζήσε στιγμές . Γιατί και οι Millennials τελικά ζουν ανθρώπινες στιγμές.

20 ευρώ μηνιαίως για 120 λεπτά την ημέρα ποδηλασία, για όσους μήνες επιθυμείς

10 ευρώ μηνιαίως για 120 λεπτά την ημέρα ποδηλασία, με χρονιαίο συμβόλαιο

60 ευρώ προπληρωτέο ποσό, για 120 λεπτά την ημέρα με χρονιαίο συμβόλαιο, 50% έκπτωση