Εγγραφή στο σύστημα της nextbike.

Με τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου και την εισαγωγή μιας έγκυρης μεθόδου πληρωμής μπορείτε να εγγραφείτε άμεσα στο σύστημα της nextbike.

Με την εγγραφή σας θα λάβετε αμέσως τον εξαψήφιο κωδικό όπου θα χρησιμοποιείτε για τις ενοικιάσεις σας.

Η εγγραφή χρειάζεται να γίνει μόνο μία φορά και ισχύει για όλους τους σταθμούς της nextbike παγκοσμίως.

Τρόποι Πληρωμής:

Πιστωτική Κάρτα

Καταχωρήστε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας στο σχετικό πεδίο εγγραφής για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας άμεσα. Θα χρεωθείτε το ποσό του €10 για σκοπούς επιβεβαίωσης το οποίο θα πιστωθεί αυτόματα στο λογαριασμό σας. Ο συνεργάτης μας η Worldpay εγγυάται την ασφάλεια των συναλλαγών σας με τη nextbike.

Μετρητά

Συμπληρώσετε και να υπογράψετε το απαραίτητο έντυπο για να αποκτήσετε τη κάρτα της nextbike η οποία λειτουργεί σαν ένα πορτοφόλι για την ενοικίαση των ποδηλάτων σας.

Νέα υπηρεσία Call & Go

Τώρα με μια κλήση στο 909-500-74 μπορείς να πιστώσεις το nextbike λογαριασμό σου και να ενοικιάσεις άμεσα ποδήλατο!

Σταθερό: €12,20/κλήση

Κινητό: €12,45/κλήση

το ποσό που θα πιστωθεί άμεσα στο λογαριασμό σας είναι €13! Εσείς απλά καλέστε 909-500-74!!!

Μπορείτε να πιστώνετε τη κάρτα σας με τους εξής τρόπους:

1. Με την κατάθεση του ποσού που θέλετε να πιστώσετε στον τραπεζικό λογαριασμό της nextbike και με δικαιολογία τον αριθμό του τηλεφώνου σας.

BANK OF CYPRUS

Nextbike Cy Ltd

Account Number: 357016837267

IBAN: CY61-0020-0195-0000-3570-1683-7267

SWIFT CODE: BCYPCY2N

2. Στο γραφείο μας με μετρητά το οποίο βρίσκεται στην οδό Αθηνών 1, 3041 στη Στοά Δρουσιώτη, στη Λεμεσό.

Κάντε την εγγραφή σας εδώ.

Ενοικίαση και επιστροφή ποδηλάτου

Μέσω της ιστοσελίδας μας

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας μέσω της ιστοσελίδα μας εισάγοντας το τηλέφωνο σας και τον εξαψήφιο κωδικό σας για να ενοικιάσετε το ποδήλατο. Εισάγετε τον αριθμό του ποδηλάτου που θέλετε να ενοικιάσετε και αν αυτό είναι διαθέσιμο η ενοικίαση σας θα αρχίσει. Αμέσως μετά θα λάβετε τον τετραψήφιο κωδικό για να ξεκλειδώσετε το ποδήλατο. Αφού έχετε ασφαλίσει το ποδήλατο σας σε ένα από τους επίσημους σταθμούς μας επιστρέψτε το εισάγοντας τον αριθμό του ποδηλάτου στην αντίστοιχη επιλογή.

Μέσω του τερματικού σταθμού

Πατώντας ένα οποιοδήποτε πλήκτρο για να ενεργοποιήσετε την οθόνη και στην συνέχεια εισάγετε τον αριθμό του τηλεφώνου που είστε εγγεγραμμένος και τον προσωπικό σας κωδικό. Εισάγετε στην αντίστοιχη επιλογή τον αριθμό του ποδηλάτου που θέλετε να ενοικιάσετε για να λάβετε τον τετραψήφιο κωδικό που το ξεκλειδώνει. Αφού έχετε ασφαλίσει το ποδήλατο σας σε ένα από τους επίσημους σταθμούς μας επιστρέψτε το με τον ίδιο τρόπο επιλέγοντας επιστροφή.

Μέσω της ανοικτής τηλεφωνικής μας γραμμής.

Τηλεφωνήστε στο +357-777-88-323 και μια φωνή υπολογιστής θα σας καθοδηγήσει για να ενοικιάσετε το ποδήλατο σας. Παρακαλούμε όπως βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνο σας δεν έχει απόκρυψη αριθμού. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να επιστρέψετε το ποδήλατο που έχετε ενοικιάσει εφόσον το έχετε ασφαλίσει με τη κλειδαριά σε ένα από τους επίσημους σταθμούς της nextbike.

Μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος

Στέλλοντας μήνυμα στο +357 99408094 τον αριθμό του ποδηλάτου που θέλετε να ενοικιάσετε σας αποστέλλεται άμεσα ο τετραψήφιος κωδικός για να ξεκλειδώσετε το ποδήλατο σας. Για να επιστρέψετε το ποδήλατο που έχετε ενοικιάσει στέλλετε μήνυμα στον ίδιο αριθμό +357 99408094 τον τετραψήφιο αριθμό του σταθμού της nextbike που το επιστρέφετε εφόσον πρώτα το έχετε ασφαλίσει.

Μέσω nextbike App

Κατεβάστε στο κινητό σας την εφαρμογή της nextbike. Εισάγοντας τον αριθμό του τηλεφώνου που είστε εγγεγραμμένος και τον προσωπικό σας κωδικό για να συνδεθείτε και ενοικιάστε εύκολα και γρήγορα επιλέγοντας ενοικίαση ή μέσω QR code. Αμέσως μετά θα σας δοθεί ο τετραψήφιος κωδικός για να ξεκλειδώσετε το ποδήλατο σας. Επιστρέψτε το ποδήλατο σας με αντίστοιχο τρόπο αφού το έχετε ασφαλίσει σε έναν από τους επίσημους σταθμούς της nextbike.

ANDROID APP

IOS APP

Στο γραφείο μας

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο γραφείο μας και θα ήταν ευχαρίστηση μας να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε. Το γραφείο μας βρίσκεται στην γωνία μεταξύ των οδών Αθηνών και Ελλάδος κοντά στη Καθολική εκκλησία στη παλιά πόλη της Λεμεσού στην οδό Αθηνών 1, 3041, Στοά Δρουσιώτη.

Εγγραφείτε εδώ

Συνήθεις Ερωτήσεις referral program